Over ons

In het voorjaar van 2013 zag Cargo Screeners het levenslicht! De vraag naar het screenen van luchtvracht op explosieven en gevaarlijke stoffen nam een flinke vlucht door de aangescherpte maatregelen opgelegd door de overheid.

Bij luchtvrachtagenten gingen de gesprekken vaak over de veranderingen in wetgeving wat betreft het veilig maken van luchtvracht. Dit stemde tot nadenken en spoedig werd een business plan gemaakt. Na wat horten en stoten werden alle betrokken partijen overtuigd van de levensvatbaarheid en op 1 mei 2013 was Cargo Screeners een feit.

Nu inmiddels 8 jaar verder, na een flinke groeispurt is Cargo Screeners geen ‘jonge hond’ meer!  Het bedrijf telt momenteel een 6 man sterk operationeel team, 10 geleiders met ieder 1 of 2 honden en een commercieel verantwoordelijke afdeling. Het gehele team is betrokken op elk vlak door middel van regelmatig gezamenlijk overleg, met het doel de klanten tevreden te houden en tijdig in te spelen op de ontwikkelingen en wijzigende behoeften van de markt.